Populární česká herečka v ohrožení života : Otok mozku !

12130
Sdílejte

Převoz do nemocnice

Při návratu domů měla velmi podlomené zdraví a nikdo nevěděl, co s ní bude dál. „Tři dny jsem nebyla schopna ničeho. Jen jsem ležela, nepřijímala žádné jídlo a rodina se na mě chodila jen dívat a poslouchat, jestli žiju,“ prozradila krutý návrat do reality. „Nakonec mě odvezli do nemocnice Motol, kde mi našli streptokoka a do toho otok mozku,“ dodala s tím, že po upynutí čtyř měsíců od zotavení si opět koupila letenku a frčela za dalším dobrodružstvím.

Krev a zánět

V malém Tibetu se prala s vážnými težkými podmínkami už od začátku. „Velmi špatně jsem snášela nadmořskou výšku, pořád mi tekla krev z nosu a do toho jsem dostala zánět dutin. Vůbec jsem nezvládala těžké podmínky a diskomfort, který tam na mě čekal,“ přiznala zpěvačka. „Škola tehdy ještě neměla vůbec žádné zázemí, neměla učebny, vyučovali jsme venku, 3500 metrů nad mořem na ostrém slunci a ve větru,“ dodala pro představu, jak výuka probíhala.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články