Nedaří se vám přestat kouřit ? Máme řešení.Tato bylinka zničí do týdne vaši chuť na cigaretu

14437
Sdílejte

Stevia je poměrně choulostivá rostlina vyžadující si teplé a slunečné prostředí, vždyť nakonec i pochází z tropického pásma.

Je však možné ji pěstovat i v domácím prostředí. Budete na to potřebovat větší květináče s průměrem nad 30 cm a vysoce kvalitní půdu.

Semínka seženete v semenářských obchodech. Zkusit můžete také některé obchody zaměřených na bydlení jako například OBI. Pokud byste ji tam nesehnali, na internetu si vyhledejte eshopy, které je prodávají.

Květináče umístěte na místo, kde přímo dopadá slunce a pravidelně zalévejte, aby půda nevyschla. Půdu před vysazením dobře prokypřete.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Článek pokračuje na další straně

Aby půda nevyschla, v létě je dobře ji překrýt čerstvě posekanou trávou a tu alespoň jednou za týden vyměňovat. Půda však nesmí být ani promočená, proto se ujistěte, že má květináč dobře zabezpečený odtok.

Pokud by kořeny byly promočené, rostlinka by mohla zavadnout. Narůstá do výšky 30 až 90 cm.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články