Bleskový kakaový dort s ovocným krémem: Tento dort je super rychlý, super chutná a na krém potřebujete jen 2 suroviny !

7459
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mísy si nasypeme mouku, cukr, kakao, špetku soli, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promícháme. Postupně zapracujeme vodu, rostlinný olej a když vidíte, že je těsto příliš husté, klidně přidejte ještě trochu víc vody.

Formu s průměrem 24 cm si vyložíme na dně pečícím papírem, boky vymažeme a navrstvíme do ní těsto.

Dáme upéct do předehřáté trouby při 180 ° C na 40 – 45 minut. Po upečení provedeme test párátkem.


Dokud se korpus peče, připravíme si krém, který se skládá pouze ze dvou surovin. Do hrnce si nalijeme šťávu, dáme na sporák, přidáme krupici a za stálého míchání uvaříme hustší kaši. Po uvaření přikryjeme krém potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články