Záchrana pro zrak, slabou imunitu i vysoký krevní tlak ! Smíchejte syrovou červenou řepu s ČESNEKEM a dobře si zapište tento recept !

8605
Sdílejte

Kromě uvedených faktů je červená řepa bohatá na vitamíny C a E , obsahuje železo , hořčík , zinek a draslík . Pro vysoký obsah kyseliny listové je červená řepa vynikající pro těhotné ženy – její složení má příznivý vliv na bezchybný vývoj plodu.

Česnek a červená řepa

Pokud si chcete tuto kombinaci a její zdravotní účinky dopřát denně, stačí dát si několik lžic této směsi denně. Můj dědeček vždy doporučoval 1-2 stroužky utřeného česneku na 1 syrovou nastrouhanou červenou řepu. Kromě svěží chuti tato kombinace ukrývá obrovské množství zdravotních výhod.

Článek pokračuje na další straně

Připravte si z červené řepy a česneku super chutný a léčivý salát

potřebujeme:

600 g surové řepy

4-5 stroužky česneku

80 g rostlinného oleje

Na marinádu:

3 polévkové lžíce octa

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články