Záchrana pro zrak, slabou imunitu i vysoký krevní tlak ! Smíchejte syrovou červenou řepu s ČESNEKEM a dobře si zapište tento recept !

8602
Sdílejte

Řepa dokáže v mnoha otázkách zdraví pomoci lépe než tabletky. Červená řepa má na naše zdraví úžasné účinky. I proto je velká škoda, že se v našich domácnostech neobjevuje tak často, jak by mohla.

O tom, že tato superpotravina je zdravá ví snad úplně každý, měli jste však představu o tom, co dokáže, když ji spojíte s česnekem?

Kombinace, kterou by měl (nejen) v těchto dnech znát každý .

Červená řepa a česnek – účinky na zdraví:
Silný protizánětlivý účinek.

Působí proti virům a bakteriím v těle.

Pomáhají unaveným očím a zlepšuje zrak . Dokonce dokáže ulevit od bolesti hlavy způsobené nadměrnou únavou očí.

Zlepšují správné využití bílkovin v těle.

Pomáhají v boji proti alergiím a mykózám.

Snižují krevní tlak. Pro lidi trpící vysokým krevním tlakem se doporučuje pravidelná konzumace červené řepy. Pokud máte problém s nízkým krevním tlakem, na tuto kombinaci si dávejte pozor.

Mají příznivý vliv na srdce a cévy – složení červené řepy posiluje stěny cév a tepen v našem těle, zlepšuje jejich průchodnost a stimuluje tvorbu hemoglobinu.

Mají vliv i na naše prožívání . Podle výsledků studií pomáhá při depresivní náladě, zlepšuje soustředěnost a pomáhá v boji proti nespavosti způsobené napětím a stresem.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články