Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

31832
Sdílejte

Přála si a chtěla , aby bylo všechno dokonalé, místo toho jí ale zůstaly jen oči pro pláč. A aby toho nebylo málo, do toho všeho přišel šok v podobně knihy, kterou Dominika Gottová bez jejího vědomí vydala a která vypráví o jejím vztahu s otcem. Byla to pro ni rána pod pás. Nechtěla, aby kdokoli zveřejňoval informace o manželovi bez jejího vědomí.

Co jí Dominika vyčítá?

Ještě když byl Karel, tatínek naživu, téměř s ním nekomunikovala. Žila ve Finsku se svým manželem a o to, co se děje v Česku, se příliš nezajímala. Jenže po jeho smrti se rozhodla být mediálně velmi aktivní.

Poskytovala jeden rozhovor za druhým, a když se vyjadřovala o své maceše Ivaně, žádné servítky si nebrala. O pár měsíců později vyšlo najevo, že není po psychické stránce úplně v pořádku. Není se však čemu divit, rozváděla se s manželem, který sám trpí psychickou poruchou, přišla o práci a nakonec se koncem minulého roku pokusila o sebevraždu.

A to už bylo na Ivanu až příliš. Nejenže musí den co den řešit plánovaný koncert, nový film a další povinnosti, které slíbila, že vyřeší, aby se fanoušci jejího muže mohli s idolem důstojně a aspoň ještě jednou rozloučit, nyní má na krku i Dominiku, která kolem jejich rodiny měsíc co měsíc budí nové pozdvižení.

Navíc se jí údajně čím dál častěji ozývají její odpůrci, kteří tvrdí, že nejstarší dceru zlatého slavíka připravila o majetek. To ale samozřejmě není pravda. Co se týče dědictví po Gottovi, o tom bylo rozhodnuto už dávno před jeho smrtí. Proto nelze vinit Ivanu z toho, že by si Betramku a další movité i nemovité věci chtěla uzmout pro sebe.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články