Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

31708
Sdílejte

Vždy působila klidným a vyrovnaným dojmem, ale v poslední dobou IVANA GOTTOVÁ (45) ztrácí nervy. Nejstarší dcera Dominika její zesnulého manžela KARLA GOTTA (†80) jí totiž dělá ze života doslova peklo.

Je pověstná usměvavou tváří a svým stoickým klidem. Obojí ovšem v posledních měsících vzalo zasvé. Ivana Gottová (45) se bohužel musí potýkat s osobou, která na ni útočí při každé možné příležitosti.

Plánovala si, že konec roku 2020 a začátek roku 2021 bude věnován vzpomínce na jejího zesnulého manžela Karla Gotta (†80), kterého lidé tolik zbožňovali. Místo toho má starosti, které jí způsobuje její nevlastní dcera. Snaží se ji Dominika Gottová (47) zničit?

Osud si s ní krutě zahrává

Několik vzpomínkových koncertů bylo zrušeno kvůli koronavirové pandemii, které Ivanka pro svou lásku a jeho věrné fanoušky připravovala koncem minulého roku. Zrušena byla i podzimní premiéra dokumentu o Karlu Gottovi, v němž se jeho choť rovněž angažovala.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články