Fantastický krémový zákusek s čokoládovou polevou a vůní kávy ! Za málo PENĚZ hodně muziky

8873
Sdílejte

(Nebo poleva z obchodu, případně jen hořká čokoláda s kapkou oleje nebo trochou másla)

dále:

200 ml silné kávy

100 ml mléka

rum podle chuti

Recept pokračuje na další straně

postup:

Korpus (placky):

Všechny ingredience vymícháme na jednotné těsto, rozdělíme na dva díly, rozválíme na plech potřený sádlem a pečeme v troubě 15 až 20 minut.

Mezitím si uvaříme kaši z mléka a hladké mouky, necháme vychladnout.

Šlehačem vyšleháme máslo s cukrem a spojíme s kaší v jednotný krém.

Jednu upečenou vychladlou placku necháme na plechu a pokapeme silnou kávou, potřeme krémem, uložíme druhou placku, kterou také pokapeme silnou kávou a přelijeme polevou.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články