Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

10417
Sdílejte

Do hrnce s vodou nasypeme sůl a necháme sevřít .

Potom nalijeme solanku do každé sklenice až povrch.

Následně zlehka uzavřeme sklenice víčky.

Do velkého hrnce si dáme na dno bavlněnou utěrku, na ni položíme sklenice a asi do 2/3 jejich zalijeme vodou.
Hrnec přikryjeme pokličkou a přivedeme do varu.

Recept pokračuje na další straně

Vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

Po dvou hodinách sporák vypneme, vršky důkladně uzavřeme a sklenice otočíme dnem vzhůru.

Přikryjeme dekou a necháme pozvolna vychladnout.

Vychladlé sklenice uložíme do chladničky .

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články