Tato zázračná rostlinka je hotovým pokladem ! Pokud ji máte doma, určitě si ji namnožte, toto jsou její blahodárné účinky….

12205
Sdílejte

Tato opravdu zázračná rostlinka je dostupná i v lékárnách. Léčí  popáleniny, obezita, astma, akné, diabetes a mnoho dalších.

Už Egypťané si to všimli – rostlina, která obsahuje až 95% vody měla tolik blahodárných účinků, že jejich kresbami zdobily hrobky faraonů. Možná už tušíte, možná ne – řeč je o Aloe Vera! Mnozí z nás pěstují tuto krásnou sukulenty rostlinu doma, aniž věděli že mají v květináči hotovou lékárna.


Aloe Vera je vhodná pro zdravý životní styl, domácí léčbu, výrobu produktů pro krásu a zdraví a také pro lákavé recepty, které uzdravují a udivují svými účinky. Pro domácí spotřebu můžete Aloe Vera pěstovat v květináči. Nejen že budete mít krásnou dekorativní rostlinu, ale tuto „první pomoc“ budete mít vždy po 

účinky

1. Slupka listů obsahuje latex , který má hořkou chuť. Při kontaktu s pokožkou může působit dráždivě a nedoporučuje se ani na normální vnitřní používání. Kdysi se slupka aplikovala jako projímadlo, ale protože může způsobovat silné křeče v trávicím traktu, od jeho laického užívání se ustoupilo.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články