Předpověď vědce Jaroslava Flegra jak to bude dál s koronavirem. Kdy sundáme navždy roušky

10100
Sdílejte

Vědec a vysokoškolský pedagog ve veřejnosti vyvolává vášnivé spory o jeho předpovědích „situace s koronaviry“. Některé z jeho předpovědí, které předpovídal se naplnily, jiné později opravil a vysvětlil, jaké další faktory hrály roli v dalším vývoji.

Se souhlasem profesora Flegra vám poskytneme beze změn celý text, který byl publikován na jeho Facebooku 1. ledna 2021. Vložené grafy nejsou součástí původního článku, ale jsou vloženy redaktory Fóra 24 pro ilustraci vývoje.

Předpověď Jaroslava Flegra:

Slíbil jsem předpověď po uplynutí čtyř měsíců. Nechci to dělat, ale slib je slib. Co dnes říká moje křišťálová koule? Jak je zřejmé z obrázku – milosrdně se zarosila. Budu se tedy muset jako obyčejní mudlové spolehnout na odhad budoucnosti z dostupných údajů.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články