Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

12631
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup :

Feta sýr, i petrželku si nakrájíme na malé kousky a čedar si nastrouháme na jemném struhadle.

Do mísy si rozklepneme vejce, přilijeme mléko, přidáme všechen sýr, i petržel, nasypeme kypřící prášek, sůl a dobře promícháme.

Nakonec nasypeme mouku a vypracujeme kompaktní těsto, které rozválíme na pomoučeném pracovní desce.

Z těsta následně vykrojíme pomocí kráječe obdélníky a ty překrojíme na trojůhelníky .

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články