Ty nejlepší čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jaké jsem kdy jedla: Pokud milujete čokoládu, při pojídání těchto trubiček budete v sedmém nebi !

9190
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Nyní si připravíme pařížskou šlehačku. Do kovové misky si nalámeme čokoládu, zalijeme ji horkou šlehačkovou smetanou, kterou jsme si zahřáli v hrnci a metličkou dobře rozmícháme, dokud se obě suroviny nespojí a nevznikne kompaktní hmota. Potom odložíme do lednice do druhého dne.

Připravíme si čokoládovou polevu, oblejeme ní každou trubičku a necháme ztuhnout. Mezitím si vybereme z chladničky pařížskou šlehačku a krátce vyšleháme. Pomocí zdobícího sáčku si trubičky naplňte pařížskou šlehačkou a nechte odležet v lednici minimálně 24 hodin aby změkly. Můžete podávat. Trubičky vydrží čerstvé maximálně 5 dní. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články