Ty nejlepší čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jaké jsem kdy jedla: Pokud milujete čokoládu, při pojídání těchto trubiček budete v sedmém nebi !

9190
Sdílejte

Na polití:

čokoládovou polevu nebo čokoládu na vaření, kterou můžete smíchat s trochou kokosového oleje

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do větší mísy si prosejeme mouku s cukrem a mletými mandlemi. Přidáme změklé máslo, vejce a vypracujeme hladké těsto. To si pak zabalíme do mikrotenového sáčku a odložíme do chladničky.


Mezitím si připravíme kovové válečky na přípravu trubiček. Těsto si překrojíme na dvě části a vyválíme přes potravinářskou fólii. Těsto si nařežeme na stejné pásy podle šířky válečků. Pak je nařízneme příčně, aby nám vznikly rovnoměrné kousky, které následně natočíme na jednotlivé válečky a ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

 

Pečeme v rozehřáté troubě na 170 ° C asi 10 – 12 minut nebo do zlatova. Necháme je vychladnout a potom válečky opatrně odstraníme. Těsto je po upečení dostatečné pevné a když jste si po okrajem nechali dost místa, měli by jít snadno dolů. Takto upečené trubičky můžete klidně i skladovat v mrazničce a naplnit je později.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články