Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

3049
Sdílejte

potřebujeme:

100 g moučkového cukru

1 lžíci horké vody

2 lžíce citronové šťávy (přecezené)

postup:

Cukr prosejeme, přidáme horkou vodu a citrónovou šťávu. Mícháme pomocí metly, dokud poleva není hladká, lesklá a nezhoustne. Pokud se vám i po delším míchání zdá řídká, přidejte ještě trochu cukru.

Chcete-li bílou nechte tak, jak je. Pokud například červenou, použijte místo citronu 100% šťávu z červené řepy nebo červeného rybízu.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články