Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

3049
Sdílejte

Přidejte do vánočních koláčků tuto přísadu
Nahraďte část suchých ingrediencí ve vánočních koláčcích sušeným mlékem . Většinou stačí odebrat několik lžic mouky. Neobvyklá surovina pomáhá dodat vašim koláčem plnější chuť, lepší vůni a díky tomu mají i lahodnější konzistenci.

Cukráři ho velmi často přidávají do suchého těsta, ale i do krémových dezertů.

Aby linecké nenasálo vlhkost

Suché linecké koláče nebo rohlíky často pečeme několik dní předem, abychom pak neměli velký shon. No po jejich odložení se někdy stává, že jejich vytáhneme nasáklé vlhkostí, proto si neuchovaly skvělou křehkou konzistenci než při pečení. Pro tento případ si ze všech krabic s elektronikou odkládejte drobné silicové odvlhčující kapsy , které pak položte ke koláčem, a až tak je uzavřete a uskladněte.

Pokračování na další straně

Dokonalá poleva na perníčky bez bílku

Pokud máte alergii nebo se jednoduše použití surového bílku stranou, máme pro vás skvěl tip od cukráře. Polevu na zdobení, která se krásně leskne, skvěle chutná a je bez bílku.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články