Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

3049
Sdílejte

Super lesklé perníčky po zdobení

Pokud chcete, aby se ozdobený perníček krásně leskl, vložte ho na 5 minut do trouby (se zapnutou ventilací horkého vzduchu a pootevřenými dvířky) na 50 ° C.

Oprava sraženého krému

Vyhodit celou mísu krému na dort či do zákusků by byla velká škoda. Pokud se vám krém srazil, zachráníte pomocí obyčejného ztuženého tuku (potřebujeme 100% -tní ztužený tuk). Kousek stuženého tuku (přibližně 1 cm) rozpustíme a necháme vychladnout. Potom ho ještě v tekutém stavu pomalu vešleháme do krému. Uvidíte sami, jak krásně se sražený krém spojí.

Pokud vám perníčky po upečení ztvrdly, takto opět změknou

Pokud chcete měkoučké perníčky, základem je dobrý recept . Pokud jste však perníčky upekli a před Vánocemi ztvrdly na kost, takto opět změknou. Perníčky uložíme na rošt a vložíme do trouby. Na pekáč nebo hlubší plech nalijeme vařící vodu a vložíme na dno trouby, rošt s perníky dáme do vrchní části trouby . Troubu zavřeme, nezapínáme, neotvíráme, jen necháme tak, asi 5-10 minut -Pokud máte tenčí perníčky stačí 5 minut, pokud tlustší tak i 10. Potom celý rošt z trouby vyberu, přendáme na pracovní desku a necháme perníčky 5-10 minut uschnout . Následně už stačí jen dát do plechové dózy, zavřít a máte je krásně měkké, dokud se nesní!

Pokračování na další straně

Přidejte kakao namísto mouky

Tento jednoduchý trik vám pomůže hned dvakrát – zjednoduší přípravu těsta a vylepší chuť . Cukráři často do suchých čokoládových koláčů nepoužívají mouku. Kvůli ní by se těsto lepilo na desku a nemělo by ideální konzistenci.

Místo toho použijte kvalitní kakaový prášek , který vás ochrání pro následujícími komplikacemi a navíc bude mít sladké pečivo hezčí barvu. Bonusem je fantastická čokoládová chuť.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články