Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

3046
Sdílejte

Tyto triky jsou ověřené a odzkoušené bohatou praxí profesionální cukrářky. Ocení je každý.

Co udělat, aby se odpalované těsto při pečení nafouklo ?
Použijte tip ostřílené cukrářek . Plech vyložený pečícím papírem zlehka po celé ploše postříkejte vodou z rozprašovače a až potom na něj sáčkem stříkejte těsto. Jak se bude tato voda odpařovat, pomůže těstu efektivněji se nafouknout.
Máslo musí být ledové

Do těsta na linecké koláče, vanilkové rohlíčky nebo sušenky profesionální cukráři doporučují přidávat co nejstudenější máslo. Do těsta přidejte dobře ztuhlé kostky másla, které pak rychle zpracujte s moukou a cukrem.

Aby se poleva dokonale leskla – trik profíků


Naším cílem je ale poleva, která se bude i po čase nádherně lesknout. To docílíme jednoduchým trikem, který používají i profíci. V misce se studenou vodou necháme nabobtnat několik plátků čiré želatiny.
Pak v hrnci těsně pod bod varu ohřejeme smetanu ke šlehání a nalijeme ji do mísy na nasekanou čokoládu. Jemným promícháním čokoládu úplně rozpustíme.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články