Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit
- Obyčejnou bábovku už nedělám, toto je jednička: Fantastické těsto z pudinku BEZ mouky – bábovka je neskutečně jemná a šťavnatá !
- Extrémně chutný a originální recept na marinovanou vepřovou slaninku. Každého ohromí
- Tiramisu: Krémový dezert, který budete zbožňovat!