Zdravý tvarohový pekáč. Stačí jen 4 ingredience a vůbec žádný cukr. Nebudete ho chtít odložit a sníte ho celý na posezení

4456
Sdílejte

Vložili jsme do většího pekáče.

Nalijte vroucí vodu až do středu a vložte do rozpálené trouby na 160 stupňů asi na 45 minut.

Pekáč nechte úplně vychladnout a poté jej vyjměte z formy.

Podívejte se na všechny triky a moudrost vaření podrobněji v mém videoreceptu níže!

VIDEO POSTUP :

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články