Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!

5935
Sdílejte

Toto druhé těsto rovněž potřeme marmeládou.

Posypeme zbytkem kokosu.

Třetí těsto položíme na kokos stejným způsobem, jako výše. Dlaněmi znovu zlehka přitlačíme a plech zakryjeme čistou utěrkou.

Necháme ještě asi půl hodinu podkynout. Propícháme vidličkou nebo malým nožíkem na více místech. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme asi 40 minut, dokud nezezlátne.

Upečený koláč necháme pořádně vychladnout a polijeme polevou. Na tmavou polevu uděláme ještě vzory z rozpuštěné bílé čokolády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články