Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!

5935
Sdílejte

Takto připravíme tři papíry a všechny tři těsta na papírech rozválíme.

Co přečnívá, odřízneme a doplníme tam, kde chybí. Válečkem se vše urovná .

Na plech položíme jeden papír s těstem, natřeme povidly nebo domácím džemem. Netřeba mnoho, stačí jemná vrstva.

Na džem nasypeme polovinu kokos.

Rozvrstvíme rovnoměrně po celé ploše až ke krajům.

Recept pokračuje na další straně

Vezmeme druhý papír, na kterém je těsto, otočíme ho naopak a těstem dolů položíme na kokos.

Papír z těsta stáhneme pryč a dlaněmi jemně těsto přitlačíme. Papír odložíme na další použití, protože posloužil pouze jako pomůcka k usnadnění přenosu těsta.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články