Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!

5935
Sdílejte

strouhaný kokos

200 g marmeláda

Ostatní:

poleva čokoládová (tmavá a bílá čokoláda)

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve připravíme těsto. Do vlažného mléka dáme cukr a droždí – připravíme kvásek.

Na desku prosejeme mouku, uděláme v ní důlek , přidáme nastrouhané máslo (z ledničky) přidáme vejce, špetku soli a přiléváme kvásek.

Zpracujeme těsto a necháme ho asi půl hodiny podkynout zakryté miskou.

Vezmeme si velký plech a změříme vnitřní okraje (zde byl použit plech o rozměrech 38 × 38).

Připravíme si pečící papír a pravítkem naznačíme čtverec nebo obdélník tak, aby byl na každé straně menší asi o 4 cm.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články