Toto je důvod, proč mají profi cukráři vždy dokonalé odpalované těsto: Zaručeně nespadne a chuť jako z nóbl cukrárny!

4491
Sdílejte

Můžete dělat různé tvary – kuličky, věnečky, větrníky nebo truhličky.

Tajemství úspěchu je v pečení
Cukrářky vědí, že odpalované těsto se připravuje vždy při vysokých teplotách – ty musíte nechat hlavně při začátku pečení.

Postupujte tedy takto – plech vložte do trouby, která je předehřátá na 230 stupňů. Takto nechte péct deset minut a pak stíhaných na 200 stupňů.

Přibližně po dalších deseti minutách začněte sledovat, jak vypadá povrch jednotlivých kousků. Ty musí být zbarvené pěkně do zlatova, nemohou být bílé a ani tmavohnědé. Je to velmi důležité, protože každá trouba peče jinak.

Nejčastější problém při pečení – těsto je tekuté a nedrží tvar

Recept pokračuje na další straně

Základem pro to, aby se vám těsto neroztékalo jsou dvě věci – přidávat vejce postupně a po odstavení z plotny ho nechat úplně vychladnout, tedy, neuspěchat se.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články