Toto je důvod, proč mají profi cukráři vždy dokonalé odpalované těsto: Zaručeně nespadne a chuť jako z nóbl cukrárny!

4491
Sdílejte

4 vajíčka

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo a špetku soli . Směs přivedeme k varu, rozpustíme tuk a stáhneme hrnec ze sporáku.

V tomto okamžiku vsypeme mouku a začneme ji zapracovávat . Když se vše spojí do jedné hmoty, znovu vrátíme hrnec na sporák. Nyní musíme pořádně zabrat, protože těsto budete po celou dobu míchat a zároveň tak odpalovat.

Když bude pevné, pěkně lesklé a bude zanechávat na dně kompaktní tenkou bílou vrstvu, je hotové .

Stáhneme ho opět ze sporáku, nechte pár minut vychladnout (proces vychladnutí můžete urychlit vyklopením cesta do skleněné misky) a začněte do něj zašlehávat po vajíčku, pokud nevytvoříte hladké a lesklé těsto.

Těstem naplníme cukrářské sáček a nastříkáme ho v žádoucích tvarech na plech, který je vyložený papírem na pečení.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články