Toto je důvod, proč mají profi cukráři vždy dokonalé odpalované těsto: Zaručeně nespadne a chuť jako z nóbl cukrárny!

4487
Sdílejte

Pro mnohé cukrářky je příprava dokonalého odpalovaného těsta velkou výzvou. Protože jde o těsto, které se tepelně upravuje – odpaluje, tato fáze přípravy, spolu se správným poměrem surovin se jeví jako nejdůležitější.

Podle kuchařky Culinaria Francie pro vás zpracujeme několik tipů přímo od francouzských cukrářek , díky kterým zvládnete připravit dokonalé větrníky, profiterolky, věnečky, kuličky a další oblíbené dezerty z tohoto těsta. Zarvení přinášíme i základní recept odpovídající poměru surovin v dokonalém odpalovaného těsta podle francouzských cukrářů.

 

Základní recept na odpalované těsto

potřebujeme:

100 g másla

250 ml vody

½ lžičky soli

200 g hladké mouky

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články