Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

4417
Sdílejte

Cukrář Michal Janečka nám prozradil, jak připravit dokonalý pařížský krém, pařížskou šlehačku i to, jaký je mezi nimi rozdíl. Naučíme vás i to, jak připravit karamelový pařížský krém, který je vynikající pro plnění různých větrníků.

Její příprava je vždy stejná a sestává pouze ze dvou ingrediencí, čokolády a smetany na šlehání. Jde o jeden z nejjednodušších sladkých receptů vůbec. Pařížská šlehačka se používá k plnění a zdobení dortíků, nebo jako chutná náplň do zákusků . Vždy použijte šlehačku s obsahem tuku alespoň 33% a kvalitní, vysokoprocentní čokoládu.

potřebujeme:

250 ml smetany na šlehání

50-100 g čokolády

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články