Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!

7790
Sdílejte

Pařížská šlehačka:

250 ml smetana ke šlehání

7 dkg nastrouhané čokolády

Nádivka číslo 2:

20 dkg máslo 

20 dkg moučkový cukr

14 dkg mleté ​​ořechy

trocha rum

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články