Moudrá rada pro každé znamení zvěrokruhu od starodávného šamana

22663
Sdílejte

Neexistuje dokonalé náboženství a víra, neexistuje ani horší, sám Bůh. Modlete se tedy, koho chcete, ale pamatujte na velmi důležitá přikázání: žijte podle svědomí, respektujte své předky, milujte.

Pokračování na další straně

Panna

Pokud máte cíl změnit svět, změňte nejprve sebe. Naučte se mít energii radosti a energii lásky. To jsou hlavní okamžiky a zkušenosti člověka. Úsměv, smích, radost mají velkou moc. Když se to naučíte, objevíte „lásku“.

Existuje velmi dobré rčení: „Ruka, která dává, se nestává chudou.“ Pokud je to možné, pokuste se dát peníze chudým a potřebným. Bez ohledu na částku je důležitý samotný proces.

Váhy

Život je krátká doba. Neztrácejte to nadáváním a slzami, pomluvami a alkoholem! Můžete dělat dobro, mít děti, relaxovat a dělat spoustu dalších pěkných věcí!

Pokud se na vás váš milovaný začal zlobit, pokud nejste vinni – obejměte ji a pevně ji držte, uklidní se.

Pokračování na další straně

Štír

Pokud se cítíte špatně a cítíte se letargicky, jednoduše zpívejte … Zpívejte, co si vaše duše přeje. Někdy také chce promluvit…

Vždy pamatujte: neexistuje žádné nejvěrnější náboženství, žádná nejsprávnější víra, žádní nejmoudřejší kněží určitých kultů. Bůh je jeden. Bůh je vrchol hory a přístupy k tomuto vrcholu jsou různé víry a náboženství. Modlete se, koho chcete, ale vězte, že vaším hlavním cílem není zůstat bez hříchů, ale dosáhnout a poznat Boha.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články