Moudrá rada pro každé znamení zvěrokruhu od starodávného šamana

22658
Sdílejte

Jakákoli nenápadná maličkost může změnit životy!

Souhvězdí zvěrokruhu se nám vždy snaží předávat zprávy a naplňovat, který život bude lepší. Někdy takové zprávy dostáváme sami a někdy potřebujeme speciální lidi, kteří mohou sdělit informace každému z nás. Je třeba stále myslet a vynaložit úsilí, aby se všechno ukázalo.

Střelec

Pamatujte na jednu velmi důležitou věc v životě: každý dostane to, co si zaslouží. Nepropouštějte problémy do své duše, do svých myšlenek, pak se problém nedostane do vašeho těla.

Život se vám může vrátit tváří v tvář, možná jinde, ale jen málokdo pochopí, že si ho sami přivedete zpět. Všechny špatné myšlenky k ostatním se obracejí k vám. Koneckonců, veškerá závislost jde i vám. A proč je to nutné? Žijte klidně a odměřeně … Nemůžete žárlit a nic není .. No, ten člověk má velké auto, ale jeho tvář se z tohoto auta nezlepší … Zlato je obecně špinavý kov, není mu co závidět. Usmívejte se častěji a kolemjdoucí, příbuzní a dokonce i samotný život se budou usmívat i na vás.

Chcete být respektováni, chovat se k ostatním s úctou. Reagujte na dobro, reagujte na dobro, reagujte na zlo lhostejně. Osoba, která způsobila zlo, bude trpět více, protože jste mu nevěnovali pozornost.

Beran

Když jdete po ulici a uvidíte na zemi ležet pírko, zvednout ho a přivézt domů, můžete ho dát do vázy, pověsit nebo dokonce jen položit na polici. Toto je mocný amulet, který vám dává nebe. Respektujte tyto znamení duchů.

Sbírejte kameny z řek. Mají velkou sílu a energii.

Snažte se pomáhat ostatním. Pokud nemůžete přinést radost, pak alespoň neubližujte.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články