Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

6865
Sdílejte

Vychladlé zůstávají křehké a měkké, jsou vhodné k okamžitému plnění jakýmkoli krémem nebo povidly.

Naplněné namáčíme do čokolády, případně je ještě posypeme cukrovinkami, zda nalepíme mandli nebo ořech. Po vychladnutí zůstávají křehké.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články