Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

6865
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby ohřáté na 190 ° C, kde pečeme 7 minut.

Koláčky se pěkně zvednou, ale do šířky se nerozteče.

Necháme je nejprve chladnout na plechu, po pár minutách přendáme na mřížku.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články