Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

6865
Sdílejte

soda bikarbona ½ lžičky

máslo 50 g

Já do těsta přidávám i kakao, ale můžete udělat jen ze světlého těsta

Recept pokračuje na další straně

postup:

Všechny suroviny kromě mouky dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí / skutečně míchat, aby směs nepřehřála! /.

Horkou směs vylijeme na mouku a zpracujeme na tuhé těsto, které necháme odstát 2 hodiny / nemusí být v chladu, stačí v kuchyni /.

Na jemně pomoučeném vále těsto vyválíme na maximálně 3 mm a vykrajujeme malé srdíčka nebo jiné tvary.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články