Medové kolečka ke kávičce: Tento týden peču už potřetí a stále jich nemáme dost!

16683
Sdílejte

Připravíme si nádivku:

V mléce si utřeme hrubou mouku a vanilkový cukr a uvaříme na hustou kaši. Necháme ji vychladnout.

Vyšleháme si máslo s cukrem – ten přidáváme podle chuti, my máme raději méně sladké a postupně k němu přidáváme vychladlou kaši. Vše vyšleháme na hladký krém, kterým hned slepujeme kolečka .

Nakonec máčíme v polevě, kterou si připravíme rozpuštěným čokolády s trochou tuku. Můžeme ještě dozdobit nadrobno nasekanými ořechy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články