Medové kolečka ke kávičce: Tento týden peču už potřetí a stále jich nemáme dost!

16683
Sdílejte

Tmavá čokoláda a tuk

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejdříve si připravíme těsto. Postupujeme tak, že všechny suroviny, kromě mouky dáme do menšího hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí – dáváme pozor na připálení.

Potom obsah hrnce vylijeme na připravenou mouku a zpracujeme tuhé těsto, které necháme 2 hodiny odstát, nemusí být v chladu.

Po dvou hodinách těsto rozválíme na tloušťku pouze asi 2-3 mm a vykrajujeme menší kolečka, já dělám s průměrem asi 3 cm, klademe je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 7 min, při teplotě 180 – 200 stupňů.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články