Kokosové vanilkové rohlíčky: Jsou tak fantastické a lehké, že je budete připravovat v zimě i v létě!

4452
Sdílejte

na obalení práškový cukr

na obalení vanilkový cukr (já jsem zvyklá cukr umlít)

Recept pokračuje na další straně

postup:

Hladkou mouku prosejeme přes sítko, přidáme na kostičky nakrájené máslo, kokos, rum, moučkový cukr a vypracujeme kuličku cesta.

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme na minimálně hodinu do chladničky.

Po hodince těsto vyjmeme a na pomoučeném pracovní desce vytvarujeme váleček, který nakrájíme na stejné kousky a vytvarujeme rohlíčky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články