Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

2712
Sdílejte

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Upečená vychladlé srdíčka slepíme po dvou pomocí krému a uložíme je asi na dvě hodiny do chladničky.

Pokud nechcete připravovat krém, můžete použít i marmeládu.

Vychlazená koláčky namočíme do rozpuštěné hořké čokolády a ozdobíme podle vkusu.

Krásné vyzařují pokud je ještě po čokoládě obalit v strouhané čokoládě, nebo jejich čokoládou posypete.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články