Toto je lepší než griliášky: 15-minutové oplatkové řezy bez pečení, vypadají i chutnají úžasně !

16191
Sdílejte

Mezitím si připravíme polevu na ozdobení.

Do hrnce si dáme nalámanou bílou čokoládu, přidáme smetanu a za stálého míchání necháme čokoládu rozpustit. Potom jí natřeme povrch řezů.

Stejně necháme se šlehačkovou smetanou rozpustit i tmavou čokoládu , kterou pak ozdobíme povrch řezů.

Odkrojíme okraj, nakrájíme a můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články