Toto je lepší než griliášky: 15-minutové oplatkové řezy bez pečení, vypadají i chutnají úžasně !

16191
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Oplatky potřeme džemem a naskládáme na ně sušenky.

Do hrnce si nalijeme 100 ml vody a přidáme 100 g cukru .

Dáme na sporák a za stálého míchání vaříme dokud se cukr zcela nerozpustí. Pak přidáme máslo, čokoládu a kakao.

Mícháme dokud se všechny suroviny nespojí. Nakonec přidáme ještě mleté ořechy , mleté sušenky a rumovou esenci.

Tuto hmotu navrstvíme na sušenky a pak ji opět přikryjeme vrstvou sušenek. Přiklopíme oplatkou s džemem, která tvoří poslední vrstvu řezů.

Řezy zatížíme vhodným závažím (například tácem, na kterou umístíme 2 krabice mléka) a odložíme do lednice na 2 – 3 hodiny.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články