Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

18963
Sdílejte

5. Vložíme do trouby předehřáté na 220 ° C a pečeme asi 50 minut. Pak odstraníme alobal a pokud je tam příliš mnoho šťávy, odebereme z ní.

6. Vložíme zpět do trouby a necháme péct ještě dalších 30 – 40 minut do zlatova.

Hotovo! Přejeme dobrou chuť!

Videonávod

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články