Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

18963
Sdílejte

Postup:

1. V misce si smícháme jablečné pyré s kečupem, cukrem, sójovou omáčkou, šťávou z citronu , pepřem, česnekem, červenou paprikou, skořicí a dobře promícháme.

2. Žebra vložíme do velké mísy, zalijeme marinádou a pořádně potřeme, aby jí byly celé pokryty.

3. Necháme marinovat alespoň 30 minut.

4. Po uplynutí této doby žebírka přendáme na plech a přikryjeme alobalem.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články