Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

26574
Sdílejte

sůl, pepř podle chuti

volitelné: sójová omáčka

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do velkého hrnce dáme krkovičku, slaninu, jednu cibuli, česnek, celer, bobkový list, mrkev, petržel, nové koření a zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme vařit. Mezitím si pokrájíme nadrobno zbývající dvě cibule. Pečeni si rovněž pokrájíme na menší kousky.

Na pánvi si rozpustíme trochu másla, dáme orestovat cibuli a potom i pečeni. Uvařené maso i zeleninu si přendáme do misky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články