Karel Gott má NOVÝ emotivní singl: Poslední nahrávka, kterou nazpíval !

5880
Sdílejte

Premiéru dokumentu Karel bylo v plánu pustit do kin 1. října, avšak Ivaně Gottové byl potvrzen pozitivní test na Covid-19, a proto se premiéra odložila o dva týdny později . Co však v té době nikdo nevěděl, bylo opětovné zavedení zpřísněných opatření v souvislosti s pandemií koronavirus s platností od 12. října. Mimo jiné se tak uzavřeli i kina a divadla, v důsledku čehož se musel film opět odložit, tentokrát na neurčito.

„S lítostí vám musím oznámit, že vzhledem k novým opatřením, které dnes u nás byly zavedeny s platností od 12.10., Jsem nucena slavnostní premiéru i distribuci filmu KAREL odložit na neurčito nejen u nás, ale i na Slovensku. Karel byl vždy srdcem česko-slovenský zpěvák a celý život vystupoval se stejnou radostí jako v Čechách, tak i na Slovensku. Film Karel si proto zaslouží, aby byl slavnostně uveden v obou zemích současně a podle možností za příznivější situace. Věřím, že to Slovenské příznivci pochopí. Velmi mě to mrzí, chtěla jsem vás v této těžké době filmem Karel potěšit a povzbudit, ale nedá se nic dělat. Jak víme, situace je vážná a zdraví všech lidí je na prvním místě! “ informovala vdova Ivana Gottová.

 

Kam dál?

Agáta zuří : Soukup se o Rozárku soudil do krve a hned při první příležitosti se na ní vykašlal

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Další články