Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

12977
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

V misce si rozmícháme teplé mléko, vodu, cukr a droždí. Pak přidáme ostatní přísady – mouku přidáváme postupně a rukama vypracujeme jednotné těsto.


Těsto na pomoučeném vále ještě vyformujeme do tvaru bochníku a vložíme do misky, přikryjeme a necháme podkynout.

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozválíme na tenko.

Z těsta vykrojíme plné kruhy. Z poloviny kruhů vykrojíme střed.

Plné kruhy potřeme vodou a potom na ně položíme kruhy s vykrojeným středem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články