Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Linecké měsíčky z bílého jogurtu BEZ vajec: Nejjemnější a velmi jednoduché, peču alespoň na 3 plechy!
- Řekla jim, že jako zákusek bude kompot. Nejdřív se na to moc netvářili, když ale uviděli, co přinesla, po dezertu se okamžitě zaprášilo!
- Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu
- Velikonoční beránek: Ozdobí každý sváteční stůl!