Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

10748
Sdílejte

Nakládané vepřové maso se připravuje velmi jednoduše. Jako první si nakrájejte maso. My doporučíme krkovici a bůček, ale je jenom na vás, zda máte raději tučnější nebo libovější variantu. Maso nakrájejte na kousky a smíchejte se všemi ingrediencemi, aby vznikla jednotná, dobře ochucená směs.

Nyní do sklenic

Směs vepřového masa postupně ukládejte do sklenic. Snažte se jak o to, aby bylo maso upěchované, tak i o to, aby vrstva končila asi 3 centimetry pod hrdlem sklenice. To nejtěžší na vašem receptu je za vámi.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články