Tento recept si pekaři střeží : Nejlepší kynuté těsto na světě – ohromně vláčné a tak výborné, že k jiným receptům se už nevrátíte!

8964
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Pokud požíváte čerstvé droždí, klasicky si připravíme kvásek z trochy vlažného mléka, cukru a droždí. Počkáme, dokud kvásek vyjde a následně smícháme s ostatními přísadami.


Pokud používáte sušené droždí, postup je ještě jednodušší. Ze surovin si zamícháme těsto tak, že přidáme všechny suroviny a nakonec přidáváme mléko, které musí být vlažné. Těsto poprášíme hladkou moukou a necháme kynout na teplém místě cca. 45 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články