STOP migrénám, které vám ničí život: Už žádná ukrutná bolest hlavy, tato bylinka funguje lépe než léky!

2604
Sdílejte

Esenciální oleje jsou skvělé v tom, že se dají jednoduše použít i na cestách. Olej jednoduše vtírejte krouživými pohyby do spánků a na spodní část krku. Budete překvapeni, jak rychle bolest hlavy ustoupí nebo zcela zmizí. Navíc olej krásně voní.

5. Vymíchejte si bylinnou mast

Přírodní léky a mastičky mohou být často poměrně drahé a proto máme pro vás tip, jak si vyrobit účinnou bylinnou mast doma. Kdykoliv pocítíte, že na vás jde migréna, mějte ji po ruce.

Pokračování na další straně

Potřebujeme:

2 větvičky čerstvého rozmarýnu

5 kapek éterického oleje z rozmarýnu

5 kapek levandulového éterického oleje

1 PL kokosového oleje

1 PL bambuckého másla

1 PL včelího vosku

Postup:

Ujistěte se, že všechny ingredience mají pokojovou teplotu. Do malé misky vložte bylinku, nalijte éterické oleje, přidejte bambucké máslo a včelí vosk. Promíchejte a uložte do vzduchotěsné nádoby. Kdykoliv pocítíte začátky migrény, jednoduše si balzám naneste na spánky a vtírejte. Pomůže to nejen při migréně, ale i při jakémkoliv napětí a stresu.

6. Dejte ji do čisté vody a vypijte
Máte bolesti hlavy a nechcete pít jen čistou vodu? Přidejte si do vody rozmarýn. Jednoduše odtrhněte hrst jehličí z čerstvých větviček rozmarýnu a pár minut je nechte louhovat ve vodě. Přeceďte a vypijte.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články