Pokud si budete masírovat tyto body, dostaví se zázračné účinky za méně než 1 minutu

1288
Sdílejte

Pokud trpíte bolestmi hlavy, či zad, věřím, že hledáte možnosti, jak tento problém vyřešit. Mně osobně na bolavá záda velmi pomohla jóga. Existují však i jiné způsoby, jak ulevit od bolesti. Slyšeli jste už o akupresuře či masáži reflexních bodů? Toto jsou dvě známé metody a jejich kombinace vám pomůže zbavit se bolesti. Pokud však trpíte vážnou bolestí, doporučuji vám navštívit lékaře, protože bolest netřeba podceňovat.

Na únavu
Masírujte si celou ruku, ale vyvíjejte jen jemný tlak. Trochu více přitlačte na bod, který se nachází na vašem prostředníčku, těsně pod nehtem a na straně, která je blíže k ukazováčku.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články