Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.

2055
Sdílejte

Postup práce

Do pánve vlijte olej a nasypte najemno nasekané chilli papričky, prolisovaný česnek a nechte cca 1 minutu restovat za stálého míchání. Poté přisypte kmín a garam masalu. Stále míchejte, dokud směs nezačne krásně vonět.

Do voňavé směsi přilijte vodu a přiveďte k varu. Než se tak stane, nakrájejte si všechnu zeleninu kromě špenátu a brokolice na drobné kostičky.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články